Om oss

Vår kyrka har funnits i Rottne sedan 1920-talet och vi vill vara med och bidra till den goda gemenskapen som finns här i samhället.

Sven-Henrik Andreasson är pastor på deltid i församlingen. Vi har kontakt med några olika förkunnare som vi bjuder in att predika på våra gudstjänster. Flera av dem kommer från Ulriksbergskyrkan i Växjö.

En del av de pengar vi får som gåvor sänder vi vidare till missionsprojekt på olika platser i världen.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Läs mer om vår behandling av personuppgifter här: Sida 1  Sida 2

Vi har ett nära samarbete med Ulriksbergskyrkan i Växjö.

Lokalt samarbetar vi med Söraby församling (Svenska kyrkan i Rottne) och Rottne Samhällsförening.

Vår klädinsamling sker i samarbete med Erikshjälpen Second Hand i Växjö.

Cafébussen brukar komma till oss på julmarknaden och finns då uppställd i centrum.

Vi är en del av Pingströrelsen i Sverige: Pingst - fria församlingar i samverkan

Välkommen att kontakta oss!
Använd formuläret eller kontaktuppgifterna längst ner på sidan.
Här finns länk till Länstrafikens reseplanerare. Skriv in Falkvägen 11, Rottne.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Falkvägen 11